23 Ekim 2015 Cuma

KVBT 14.Tur 1.Gün| Lanetli - Jennifer L. Armentrout | Yorum + Çekiliş



Asıl lanet korkmamaktır.

Dünyada sadece insanlar yok. En azından, Ivy'nin yaşadığı New Orleans'ta durum böyle. Faeler, insanları onlardan koruyan Düzen'le sürekli savaş halinde. New Orleans'ın çılgın gece hayatını yaşayanlar ise bu savaştan habersiz.Ivy öz anne-babasını hatırlamıyor, üvey anne-babasıyla erkek arkadaşını korkunç bir olayda kaybetti. Artık tek varlığı, Düzen'le birlikte Faelere karşı yürüttüğü amansız savaşı. Ivy çok yakında bazı sürprizlerle karşılaşacak. Ve bu sürprizden hiç de hoşlanmayacak.

Jennifer L. Armentrout, Lanetli ile yepyeni bir maceranın kapısını aralıyor. Şimdi koltuğunuza kurulun ve her sayfasında sizi alıp götürecek Lanetli efsanesini okumaya hazır olun!
(Tanıtım Bülteninden)

Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe
Yayınevi: DEX


Kitap Vampirleri'nin 14.turundan herkese merhabalar! Bu turumuz DEX Plus etiketiyle çıkan Lanetli kitabı için. Tam bir Jennifer hastası olan ben bu kitabı okurken çok eğlendim diyebilirim! Bunun için DEX'e sonsuz teşekkürler!

Kitapta baş karakterimiz Ivy, asıl ailesinin ölümü üzerine evlat verilmiş ama ne yazık ki üvey ailesini ve yanında sevgilisini de kaybetmiştir. Artık onun tek ailesi Düzen'dir.

Düzen Fae'ler denen yaratıklarla savaşmak için eğitilmiş özel insanlardan oluşur. Fae'ler oldukça hızlı, insan kanı ile beslenen, insanları büyüleyebilen yaratıklardır. Ama normal bir insan onları ayırt edemez. Çünkü tıpkı insanlar gibidir, meleksi güzelliklerinin dışında...

Düzen üyeleri ise taktıkları yoncalar sayesinde onlardan korunabilir ve onları tanıyabilirler. Asıl görünüşlerinin altındaki derilerinin gri rengini tek onlar görebilir. Ve onları öldürmek için özel eğitilirler. Ivy de onlardan biridir, ailesi de, ölen sevgilisi Shaon da, ileride hayatının aşkı olacak Ren de...

Konudan pek bahsetmek istemiyorum aslında çünkü çenemi o konularda pek tutamayıp spoiler vermişliğim çoktur. Kitap için öncelikle belirtmem gereken şeylerden biri Jennifer klasiği demek olur! Jennifer'ın her kitabında ayrı eğlenen ben bunda da kahkahalarla, şok dalgalarıyla bol bol karşılaştım.

Kitap gerçekten her şeyi içinde barındırıyor. Aile, aşk, fedakarlık, dostluk, hainler, kötüler, insan üstü varlıklar... Her şeyiyle güzel harmanlanmış bir kitaptı.

Bazen Ivy beni aşırı derecede sinir etti. Evet, yaşadıkları hiç kolay şeyler değil fakat Ivy Ren'i üzdükçe pataklayasım gelmedi değil. Kitabın çoğunda yarıda kesip "Yeter artık!" diye bağırabilirsiniz. Benden söylemesi!

Ren'in dengesizliğini çok sevdim. Ukalalığını hesaba katmıyorum bile!! Bir an kahkahalar atarken diğer an hiç bilmediği bir yönünü ortaya çıkarıyor. Ve Ivy ile ortak yanları da bu... Geçmişteki acıları...

Kitap muhteşemdi. Zaten başlarken de şu edayla başlıyorsunuz: "Jennifer'ın kitabı bu! Tabi ki mükemmel olacak!" Gerçekten de öyle. Jennifer yapmış yapacağını döktürmüş yine. Ve DEX de sağ olsun bizi mahrum bırakmamış.

Bu kitabı -özellikle Jen hayranları - kesinlikle almalısınız! Benden size bir tavsiye. Ha, unutmadan çekiliş için Vampirler'e. ;)


a Rafflecopter giveaway



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder