26 Ağustos 2015 Çarşamba

KVBT 11. Tur 3.Gün | Hiç Hesapta Yokken - Sydney Landon | Yorum + Müzik Listesi

Suzy Denton, yaptığı işi seven, âşık olduğu adamla mükemmel bir ilişki yaşayan şanslı ve mutlu bir kadındır. Lise yıllarından beri birlikte olduğu erkek arkadaşına tüm kalbiyle güvenmektedir. Hayatındaki her şeyin yolunda olduğunu düşündüğü bir dönemde, sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrenir.
Suzy'nin sarsılmaz sandığı dünyası, bir anda ayaklarının altından kaymıştır. Artık hiç kimseye güvenmeyecektir. Kendini işine veren Suzy, şirketin yeni ortağı Grayson Merimon'la çalışmaya başladıktan sonra işler değişir. Gray, Suzy'den fazlasıyla etkilenmiştir. Hiçbir erkeği hayatına sokmamak konusunda kararlı olan Suzy, Gray'i kendi yöntemleriyle uzaklaştırır. Ancak Gray, istediği şeyi almak için ne gerekiyorsa yapacak kadar gözü kara bir adamdır. Suzy'nin inadı ve Gray'in kararlılığı bilinen şeylerdir de, peki ya aşk?
İşte o hiç hesapta yoktur…
(Tanıtım Bülteninden) 
Orijinal Adı : Not Planning on You
Seri Sıralaması : Danvers Serisi #2
Goodreads Puanı : 4.06 (7,695 oylama)
Sayfa Sayısı : 312 sayfa
Yayınevi : Nemesis Kitap
Etiket Fiyatı : 18 tl


11. turumuzdan herkese merhabalar! Bugün sizlerle Nemesis etiketiyle çıkan Hiç Hesapta Yokken kitabını yorumlayacağım. Ardından da sizin için kitabı okurken dinleyebileceğiniz müzikleri seçtik! ;)

-->Facebook çekilişi için tık tık.

Kitap için aklıma şu cümle geliyor; eğlenceli. Şu sıralar başladığı her kitabı yarıda bırakan ben eğlenceli oluşuyla iki günde bitirdim kitabı. Hoş dakikalar geçirebileceğiniz, eğlenebileceğiniz bir kitap.

Konusu şöyle: Suzanna yani Suzy aile sevgisi görmemiş bir kızdır. Anne ve babası profesördür ve tek yaptıkları çocuklarının yaptıkları şeyleri beğenmemektir. Bu yüzden Suzy sürekli onlara baş kaldıran, asi bir kız olur. Aykırı giyim tarzıyla ailesinin gözünde hoş gözükmese de Suzy bundan çok hoşlanıyordur. Tabi ki giyim tarzından (ve tabi ki Suzy'den) hoşlanan tek kendisi değildir.

Gray, ondan hoşlandığını bir yıldır gösterse de Suzy ona yanaşmaz. Eski sevgilisi onu aldattığında artık kalbinin buz tuttuğuna kendini inandırır. Kalbi çok kırılmıştır. Eğer Gray'e izin verirse kalbinin tekrar kırılmasından korkar ve etrafına kalın duvarlar örer. Peki ya Gray bu duvarları kaldırabilecek midir?

Kitap genel anlamda bilindik bir kitaptı. Birkaç yerde şaşırmadım desem yalan olur. Hiç beklemediğim bir iki ayrıntı çıktı. Kitabın en hüzünlü ve sinir bozucu yerleri oralardı. Onun dışında sürekli birbirlerine laf sokan bir ikili vardı ve ne yalan söyleyeyim Suzy'nin laflarını çok beğendim! Sürekli sivri dille Gray'e saldırması en güzel bölümlerdi. O kısımlar gayet eğlenceliydi.

Kitabın son kısımları çok hızlı anlatılmıştı. O kısımlar biraz daha uzatılsaymış daha güzel olurmuş diye düşünüyorum. Bir anda ortalık karıştı, ayrıldılar ve bir anda barıştılar. Son bölümlerin uzatılmasını isterdim. 

İlk başta bir iki yazım hatası bulsam da geri kalan kısımlarda yazım hatasına rastlamadım. Bu konuda da gayet başarılı bir kitaptı. Eğer yazım hatası olsaydı sürekli gözüme batması kitabın akıcılığını baltalardı. 

Yani hoş vakit geçirebileceğiniz bir kitaptı. Alıp okumanızı tavsiye ederim. ;) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder