17 Nisan 2015 Cuma

KVBT 7. Tur 3. Gün | Kayıp Yüzlerin Fısıltısı - Iris Johansen | Yorum + Ön Okuma



7. turumuz Martı Yayınları'ndan çıkan Kayıp Yüzlerin Fısıltısı kitabı. Kayıp Yüzlerin Fısıltısı 19 kitaplık bir serinin 16. kitabı. Evet, şaka değil. 16. kitap. Hatta serinin içindeki bir üçlemenin ilk kitabı. Bu yüzen kitabı okurken kafamda bazı soru işaretleri oluşsa da genel anlamda kitap anlaşılırdı.

Kitapta olağanüstülükler fazlaydı ama yerindeydi. Kitabı daha ilginç kılmıştı. Mesela Eve Duncan yani baş karakterimizin kocasının sezgileri aşırı kuvvetliydi. Kötü bir şey olacağını sürekli seziyordu. Ya da baş kahramanımız Eve. Ölen kızı Bonnie ile konuşabiliyordu. Evet, doğru duydunuz. Hatta Bonnie ona yardımcı bile oluyor. Bu kısmı biraz tuhaf karşılasam da aslında değişikti. Tuhaf bir hava katıyordu.

Kitabın ilk yarısı biraz durağan olsa da geri kalan kısmı bayağı sürükleyiciydi. Gerçi bu zamana kadar daha iyi kitaplar okuduğum olmadı değil. Ama yine de güzel bir kitaptı diyebilirim.

Aslında yorumumu daha uzun tutmak isterdim ama maalesef durumumdan -aşırı derecede hastayım, kaç gündür yatıyorum- dolayı kısa kesmek durumundayım.

Kitap genel anlamda akıcıydı. Eğer polisiye severseniz okumanızı tavsiye ederim. Aşağıda ön okumayı bulabilirsiniz.  ^^

Destekleri için Martı Yayınları'na teşekkür ederiz. Facebook çekilişimize katılmak isterseniz sizi şöyle alalım ^^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder